منتديات صوران
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتديات صوران

ثقافي اجتماعي منوع
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 الممباااار

اذهب الى الأسفل 
4 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
مجد
نائب المدير
نائب المدير
مجد


الدولة : سورية
ذكر
عدد المساهمات : 8337
العمل/الترفيه مصورفيديو & طالب تقنيات حاسوب
المزاج تــعــبــان
تعاليق : الممباااار Icon26الممباااار Icon26الممباااار Icon26
الممباااار Maas-63ad540140
الممباااار 389565
الممباااار 389571
الممباااار FP_18
الممباااار FP_13
الممباااار FP_18
الممباااار Fp_21

MMS الممباااار 02b2add13a

الممباااار Empty
مُساهمةموضوع: الممباااار   الممباااار I_icon10الخميس فبراير 10, 2011 7:08 am

هنعمل الممبار او الفوراغ او الامعاء بعد الغسيل والكحت
والنقع فى الملح والخل

الحشوه تختلف من شخص لاخر انا احب لما يكون الممبار

ضانى ان يدخل فى الحشو لحمه مفرومه

وقليل من الطماطم المقطعه مكعبات

انما فى الممبار البقرى

خليط من الطماطم المسبكه او صلصه

بصل مقطع


شبت+بقدونس+كسبره+فلفل اخضر

ارز مصرى غير منقوع

طماطم مقطعه مكعبات صغيره


زيت

شطه+ملح+فلفل+اى توافل تفضليها على خلطه المحشى


(((كيلو نصف ممبار معها حوالى 3 كيلو ارز))


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

نخلط كل المكونات مع بعضها ونبتدى فى حشو الممبار
بعد تقطيعه الى الطول المناسب

انا مش بربط الممبار لانه اول ما بينزل فى الماء بيقفل من الاطراف


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


طبعا ده جزء من الممبار

نضعه فى الماء المغلى مع اضافه الملح



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

نتركه حتى ينضج تقريبا ساعه الا ربع

نطلع الممبار من الحله

ونحطه فى مصفى حتى ينشف تماماا من الماءمهمه الخطوه دى علشان التحمير


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

حمر الممبار فى زيت ساخن من كل الجوانب حتى[يكتسب اللون الذهبى

ونطلعه على ورق مطبخ حتى يمتص الزيت الزائد



وده شكله النهائى



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


وده من الداخل احمر وفى نفس الوقت طرى من
الطماطم المقطعه والبصل


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



واتفضلوا بالهنا والشفاااااا

وياريت تدعولى بقه عشان انا تعبت
لما جبتلكوا الوجبه

الجااامده دى
منقول هههه

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://soran.roo7.biz
ابتسامة امل
مشرفة
مشرفة
ابتسامة امل


الدولة : الاردن
انثى
عدد المساهمات : 585
العمل/الترفيه كاتبة
المزاج ساكنة قلوب البشر
تعاليق : الممباااار 733_11296786937
الممباااار 4694ee99ea
الممباااار 02b2add13a
الممباااار B82fc9f8ca
الممباااار 212025e7c4
الممباااار 68086
الممباااار 68094
الممباااار 9913_01296788692
الممباااار 733_01296788431
MMS الممباااار 013112150126mowa2f3oahxn8fnpdx2q863

الممباااار Empty
مُساهمةموضوع: رد: الممباااار   الممباااار I_icon10الأربعاء مارس 09, 2011 5:21 am

روعة روعة يم يم

بس ما حبيتها
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://praoudofislam.ba7r.org/
ابو سعيد
المراقب العام
المراقب العام
ابو سعيد


الدولة : الامارات
ذكر
عدد المساهمات : 5536
العمل/الترفيه مدير انتاج لمصنع زيوت معدنيه
المزاج الحمد لله
تعاليق : الصبر طيب


الممباااار Empty
مُساهمةموضوع: رد: الممباااار   الممباااار I_icon10الأربعاء مارس 09, 2011 10:41 am

قصدك سختوره


بالحلفاوي
شكرا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مسعود
المدير العام
المدير العام
مسعود


الدولة : سورية
ذكر
عدد المساهمات : 14130
العمل/الترفيه مدرس
المزاج ممتاز
MMS الممباااار 1339643289201

الممباااار Empty
مُساهمةموضوع: رد: الممباااار   الممباااار I_icon10الأربعاء مارس 09, 2011 12:46 pm

ايوه
يسلملي الذكي
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://kproxy.com/servlet/redirect.srv/seoi/s7yzd/sbphfk/p1/
 
الممباااار
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات صوران  :: قسم الاسرة :: الطبخ والحلويات-
انتقل الى:  
الساعة الأن بتوقيت (سوريا)
جميع الحقوق محفوظة لـ منتديات صوران
 Powered by ®https://soran.roo7.biz
حقوق الطبع والنشر©2011 - 2010